winkelwagen

login

Rugzak Go Fetch Dog

Rugzak Go Fetch Dog

Naar school gaan, uitstapjes maken en logeren worden veel leuker met een Dabbawalla Rugzak Go Fetch Dog. Speciaal ontworpen voor de peuter, met verstelbare bandjes en een stevig handvat. Genoeg ruimte om de lunch, speelgoed en andere schatten in op te bergen. Hij is gemaakt van Neopreen, een opmerkelijke wasbare en isolerende stof. Dabbawalla Rugzakken zijn vrij van schadelijke stoffen (gecertificeerd). Iedere tas is individueel en met zorg gemaakt om subtiele verschillen toe te voegen aan hun unieke uiterlijk.
Prijs:€ 34.50

uitgebreideinformatie

Rugzak Hoot Owl

Rugzak Hoot Owl

Naar school gaan, uitstapjes maken en logeren worden veel leuker met een Dabbawalla Rugzak Hoot Owl. Speciaal ontworpen voor de peuter, met verstelbare bandjes en een stevig handvat. Genoeg ruimte om de lunch, speelgoed en andere schatten in op te bergen. Hij is gemaakt van Neopreen, een opmerkelijke wasbare en isolerende stof. Dabbawalla Rugzakken zijn vrij van schadelijke stoffen (gecertificeerd). Iedere tas is individueel en met zorg gemaakt om subtiele verschillen toe te voegen aan hun unieke uiterlijk.
Prijs:€ 34.50

uitgebreideinformatie

Rugzak Strawberry Fields

Rugzak Strawberry Fields

Naar school gaan, uitstapjes maken en logeren worden veel leuker met een Dabbawalla Rugzak Strawberry Fields. Speciaal ontworpen voor de peuter, met verstelbare bandjes en een stevig handvat. Genoeg ruimte om de lunch, speelgoed en andere schatten in op te bergen. Hij is gemaakt van Neopreen, een opmerkelijke wasbare en isolerende stof. Dabbawalla Rugzakken zijn vrij van schadelijke stoffen (gecertificeerd). Iedere tas is individueel en met zorg gemaakt om subtiele verschillen toe te voegen aan hun unieke uiterlijk.
Prijs:€ 34.50

uitgebreideinformatie

Rugzak Color my World

Rugzak Color my World

Naar school gaan, uitstapjes maken en logeren worden veel leuker met een Dabbawalla Rugzak Color my World. Speciaal ontworpen voor de peuter, met verstelbare bandjes en een stevig handvat. Genoeg ruimte om de lunch, speelgoed en andere schatten in op te bergen. Hij is gemaakt van Neopreen, een opmerkelijke wasbare en isolerende stof. Dabbawalla Rugzakken zijn vrij van schadelijke stoffen (gecertificeerd). Iedere tas is individueel en met zorg gemaakt om subtiele verschillen toe te voegen aan hun unieke uiterlijk.
Prijs:€ 34.50

uitgebreideinformatie

Lunchtas Hoot Owl

Lunchtas Hoot Owl

De Dabbawalla lunchtas is flexibel, sterk en gemaakt om lang mee te gaan. De Dabbawalla Lunchtas Hoot Owl is perfect om mee te nemen naar school of als extra tas in de wandelwagen.
Gemaakt van een innovatieve, isolerende stof die vlekbestendig, waterafstotend en duurzaam is. Dabbawalla Bags zijn 100% gifvrij, vrij van lood, PVC, ftalaten en als dusdanig gecertificeerd.
Elke Dabbawalla Lunchtas is individueel gemaakt en daardoor worden er subtiele verschillen toegevoegd aan hun originaliteit en unieke charme.
Prijs:€ 27.50

uitgebreideinformatie

2