winkelwagen

login

Trentino

De slipper collectie van Trentino is erg modieus met een nautische uitstraling. De 'Little Kids' slippers hebben bandjes aan de achterzijde en lopen van maat 21 t/m 28. De 'Junior' collectie loopt van maat 28 t/m 41. (Sommige modellen hebben een iets afwijkende maatserie.) De 'Senior' collectie loopt van 36 t/m 42

naarcollectie

BenBat

Ben Bat produceerd artikelen die het reizen van en met uw kinderen veiliger en aangenamer maken.
Zo is daar een nekbeschermer die zijn diensten heeft bewezen. Daarnaast ook een setje veiligheidsriemenbeschermers, lekker zacht en leverbaar in verschillende maten en kleuren. Ook rugzakjes en reiskoffertjes voor zowel jongens als meisjes zitten in het assortiment.

naarcollectie

Bobee

Moeders zijn erg inventief. Ze vinden spelletjes uit om hun kinderen blij te maken. Verhalen om de kinderen in slaap te laten vallen. Ja zelfs recepten om hun kinderen te laten eten wat ze moeten eten. Ze moeten wel de ruimte hebben en daarom vinden ze producten uit die hun die ruimte verschaffen.Zo vond Stacy Harfert, oprichtster van BOBEE, de luier- en doekjes dispenser uit. De ruimte op de commode was net genoeg voor haar kind en daar kon de doos luiers en doekjes niet meer bij. Meestal viel zo’n doosje meerdere keren op de grond. Dus een muur dispenser was de oplossing.Er was echter nog niemand die hem maakte dus begon ze er zelf maar mee. Wij hopen dat u de BOBEE luier dispenser net zo handig vindt als Stacy en de vele andere moeders die er al een hebben aangeschaft. Niets is veiliger dan 2 handen vrij te hebben om uw kind te verzorgen. Als optie kunt u ook nog eens kiezen uit diverse (verwijderbare) kleuren stickers om uw dispenser mee te versieren, ook zelf schilderen is mogelijk. U kunt natuurlijk ook altijd stickers van uzelf erop plakken.

naarcollectie

CityGrips

Uit noodzaak geboren ! De handgrepen van de kinderwagen waren door het gebruik vies en plakkerig, ze vielen ook nog eens bijna uit elkaar. Al denkend kwam daar het idee van CityGrips. Ze beschermen door het zachte en comfortabele materiaal niet alleen, uw handen, maar ook de handgrepen van uw kinder- en wandelwagen tegen vuil en slijtage. CityGrips voorkomt bacterievorming zo dicht in de buurt van uw kind. Je kunt kiezen uit vele stijlvolle en moderne trendy dessins. Ze zijn eenvoudig te bevestigen en machine-wasbaar dus altijd schoon. Door CityGrips krijgt uw kinder- en wandelwagen een persoonlijke sfeer en ben je het dessin beu er is constant een aanvoer van de nieuwste kleuren.

naarcollectie

Dabbawalla

Dabbawalla Bags is een leuke, functionele manier om de spullen van onze kleine avonturiers die op weg gaan, mee te nemen. Geïnspireerd door het legendarische systeem van dabbawallas, die zelfgemaakte lunches leveren aan duizenden kantoormedewerkers in India. Gemaakt van neopreen, een innovatieve, isolerende stof die vlekbestendig en duurzaam is. Ook heel belangrijk Dabbawalla Bags zijn vrij van lood, PVC, ftalaten en als dusdanig gecertificeerd. Ontworpen in Seattle USA en verantwoord geproduceerd in Taiwan, door een familie die een naaiatelier exploiteert dat eerlijke en normale arbeidsomstandigheden ondersteunt en ook voert. Elke Dabbawalla tas is individueel gemaakt en daardoor worden er subtiele verschillen toegevoegd aan hun originaliteit en unieke charme. De levendige en eigentijdse ontwerpen zijn stijlvol en perfect om de lunch of andere spulletjes mee te nemen naar school of op reis.

naarcollectie

Lula Clips

Houd de veiligheidsriem open dus: Altijd uw handen vrij om uw baby in de Buggy of wandelwagen te zetten. Nooit meer zoeken naar de sluiting van de veiligheidsriem, hij is altijd binnen handbereik. In een paar seconden heel makkelijk te installeren. Past op vrijwel alle merken autozitjes en wandelwagens. “LULA” betekent in Zulu gemakkelijk, vandaar de naam LULACLIPS !

naarcollectie