winkelwagen

login

WEBSHOP BABYARTIKELEN

Door een storing in onze website is het even niet mogelijk per Ideal te betalen. Graag tijdelijk overmaken op iban:
NL 16 INGB 0007 8252 07 tnv Brands for Children BV
Uw bestelling en adresgegevens incl tel.nr. mailen naar: .(JavaScript must be enabled to view this email address) 
of even bellen met: +31624249269
excuses voor het ongemak.


Brands for Children is een bedrijf dat baby- en kleuterartikelen importeert en deze exclusief levert aan de winkels in Nederland en België Wij hebben onze uiterste best gedaan om voor onze baby- en kleuterartikelen een site te ontwerpen die door zowel consumenten als retailers uiterst vriendelijk en makkelijk te gebruiken is en zo de baby- en kleuterartikelen goed kunnen bekijken en bestellen.

Brands for Children heeft diverse babyartikelen van verschillende fabrikanten over de hele wereld in haar assortiment. Onder de knop onze merken kunt u babyartikelen vinden van o.a. BenBat, Bobee, CityGrips, Dabbawalla, LulaClips,

Brands for Children zal het assortiment baby- en kleuterartikelen zo actueel mogelijk houden en dus zoals dat heet met de tijd meegaan, maar wij kunnen natuurlijk niet de hele wereld in de gaten houden. Daarom vragen wij aan u als u ergens een baby- of kleuterartikel heeft gezien waarvan u denkt dat past nou precies bij Brands for Children mail het naar ons, liefst met een foto van het baby- of kleuterartikel en wij gaan er meteen achteraan want wij zijn van mening dat er nog veel meer leuke baby- en kleuterartikelen zijn. als wij het met succes opnemen zullen wij u zeker niet vergeten. Tot slot wensen wij u veel winkelplezier en heeft u vragen via contact kunt u ons altijd bereiken.

Bobee Baby Luier Dispenser

Hierin kunt u handig de luiers en verzorgingsdoekjes opbergen zodat u beide handen vrij heeft voor uw kind. De dispenser wordt geleverd exclusief stickers. De stickers kunt u in diverse kleuren separaat bestellen. Hij kan zelfs geverfd worden (zie voorbeeld lieveheersbeestje)! Onmisbaar in de babykamer!

TRENTINO teenslippers ruime sortering !
Nu is het “SLIPPERTIJD ”

 

 

Junior “Veneto Navy”
Lunchtas Stars and Stripes